8 mars

Dagen igår spenderades på stranden. Vi köpte oss ett strandtennis-set och prutade för första gången, något ingen av oss är särskilt bekväm med. Dock fick vi ganska lätt ner priset från 200 baht till 150. Alltid något, men efteråt kändes det som vi kunde lyckats gå ner ännu mer. Lättlurade turister. :)

På eftermiddagen gick vi stranden söderut och kom till boenden som verkat blivit bortglömda av världen. Resorten har nog varit fina en gång i tiden men det har inte hänt så mycket sedan. Rätt nedgånget med andra ord.
På vägen tillbaka hittade vi en view point där man uppifrån höjden kunde se solen sjunka ner i havet, dock var vi lite tidigare, men det var fint ändå!





Efter det valde vi ”bilvägen” istället för skogsstigen tillbaks och på ett ställe där skogen var som tätast och lät som högst satt en skylt som pekade ut att ett hotell låg innanför. Tänk om vår taxi stannat vid ett sånt ställe häromdagen, då hade vi nog åkt hem igen!! =/


Väl tillbaka efter ett svalkande bad i poolen (havet svalkar knappt) bestämde vi oss för att ta en massage. Det fick bli fot/ben. Dock tyckte massagetjejerna att våra fötter även behövde grundrengöring med filning och sånt, något dom även tog betalt för. Så vår billiga behandling blev inte så billig tillslut, men vilka babyfötter vi fick!!

På rummet har vi under natten även haft besökare i form av två gekkoödlor. Imorse lyckades Mange jaga ut en av dem, men var den andra är vet vi inte. Tror ändå att de är helt ofarliga.

Idag vaknade vi till ett mulet Koh Samet och under förmiddagen har det kommit ett par rejäla regnskurar och åskan har mullrat på avstånd. Ännu syns ingen ljusning på himlen, men vi får hoppas att det blir bättre under dagen. Idag har vi tänkt ta oss till den stora stranden på ön för att se om det finns nåt kul o kika på.
2 nätter kvar på ön har vi och sen bär det av mot Koh Chang, där vi hittills har bokat två nätter. Sen får vi se vad vi hittar på.

Ta hand om er därhemma!!
Kram från Mange o Hanna


Kommentarer
Postat av: mams

Både åska och ödlor, är du verkligen på rätt plats Honey?

2011-03-09 @ 08:31:08
Postat av: Helena Lindmatk

Vad roligt att du bloggar så att vi får veta hur ni har det!!

Är inte alls avis ;)

Kramar i massor!

2011-03-09 @ 08:44:31
Postat av: Ann-sofie Ljungqvist

Oj hjälp ödlor inget resmål för mig alltså.Kolla noga så den inte följer med er i väskan.. Hua ligen. :)

2011-03-09 @ 08:58:22
Postat av: Hanna Ljungqvist

Hej!

Vad fint ni ser ut att ha det!!:-)

kramar, stormiga Leksand

2011-03-10 @ 20:43:45
URL: http://hannaljungqvist.devote.se
Postat av: Lotta

Nästa gång ni är i Thailand, behåll geckosarna! De kan visserligen lämna lite högar som fågelbajs men de käkar upp ohyra så det är det värt...

2011-03-23 @ 07:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0