Supporters

På matchen i lördags (allsvensk ishockey mellan Leksand och Örebro) var det mycket folk och riktigt bra stämning. Tror dom sa att det var ca 6500 på läktarna.
Där var ju såklart även Leksandsklacken och en liten, men ändå ganska högljudd Örebroklack.

Jag tyckte till en början att båda klackarna skötte sig bra, det var små fina heja heja-ramsor i stil med "Jobba på, jobba på, jobba på, jobba pååå" och "Ö I K !!! Ö I K !!!" och "Vi älskar Leksand!!! Vi älskar Leksand" osv.

Men så hade Leksand ledningen och Örebroarna tyckte väl att den här går inte, nu blir vi lite sura och startar personangrepp! Det är kul!!
Så Örebroklacken startade ramsan: "Bonnjävlar! Håååll Käften" som de skanderade ett par gånger innan Leksandsklacken gav svar på tal.

Och det kan man ju säga att dom gjorde. Så till den milda grad att jag hoppas att hejaklacksledaren, som ju är anställd av Leksands IF, inte hade någonting med svaret att göra.
Leksandssupportrarna tog nämligen kraft och slog allt vad de kunde under bältet med sin ramsa: "Det är ni som är våldtäktsmän! Det är ni som är våldtäktsmän!"

Ja, sen var Örebroklacken tyst en stund, tillsammans med den delen av "oss vanliga" som stumma av förundran (läs chock) funderade på om vi verkligen hört rätt.

Ja jag säger då det. Dessa supporters. Dom slutar aldrig att förvåna. Men Leksand vann på straffar, mycket snygga sådana och familjefriden var räddad.

///Gana

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0