Gbg dag 3

På lördagen bjöd gbg upp till dans. Nej, regn! Det vräkte ner så vi tog spårvagnen på ett äventyr till Nordstan. Först åkte vi lite fel och hamnade nånstans på en läskig station men snart kom en ny vagn så allt gick bra!

Inne i (eller säger man på?) Nordstan var vi och ungefär alla andra Göteborgare/Turister. Men vi lät oss inte nedslås av trängsel och värme utan gick loss som tusan på shoppingen. Det blev springskor, kläder, strumpor, paraplyn och en resväska. Perfekt att ha nåt att lägga alla påsar i.

När vi tillslut kom hem till hotellet var vi heeelt slut. Såhär såg sängen ut:



Vi vilade upp oss i ett par timmar och gick sen ner och tog en drink på terassen. Solen hade tittat fram på em. och det var superhärligt! Jag bjöd Mange på middag på den italienska restaurangen La Gondola eftersom det var våran 1-årsdag. Sen tog vi en sväng i Göteborgs nattliv och gick in på nattklubben som låg i anslutning till hotellet.
Där kom en lagom berusad möhippa-fru fram till oss och sa: "Det ser ut som ni behöver den här" och gav oss en kondom..."jahaja, tack tack" sa vi och blev generade :)
Ovana vid nattliv som vi är gick vi hem vid 1 och somnade bums!
Söndagen spenderades mest i bilen. Vi hann åka förbi och spana in Kajsas Chateau. Lite problem att hitta dit, trots GPSen (eller snarare pga GPSen) men fram kom vi.
Och hem kom vi. Trötta men glada efter en underbar semesterhelg!

///Gana

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0