Klappjakt i Borlänge

Igår gick vi upp lite lagom runt nio, åt frukost med tomtegröt och macka och begav oss sedan till Borlänge i jakten på julklappar. Eftersom vi varit bortresta har vi inte startat med klappjakten än, förutom till varann.

Vi började med ett besök på Biltema för lite klappar till bilarna (läs spolarvätska, isskrapa och glykol) följt av en snabbis på ÖoB där det shoppades en julklapp samt lite rengöringsgrejer och en ny kökssax.
Sen åkte vi vidare till vårt stora mål - Kupolen.
Där var vi inte ensamma...
I en kvart letade vi parkering innan vi tillslut hittade en, längst bort vid ingången till Högskolan.
Vi började med ett besök på Stadium, där vi tillbringade en timme och lite drygt 5000 kronor (sådär ja) men jag hittade iaf mitt stora projekt, ny skidjacka ganska direkt.
Såhär blir outfiten i år:


Vi fick en hel del julklappar köpta på stadium också, och framförallt mycket varma kläder till Mange :)
Sen sprang vi vidare och hade riktigt flyt med allt, vi hittade det vi skulle och efter 3 timmar bland alla andra julstressade dalmasar o kullor var vi klara, ätna och allt.



Väl hemma släpade vi in alla påsar och sen var det bara att slå oss ner på vardagsrumsgolvet och slå in allt. Men nu är vi färdiga!
På kvällen bjöd vi Manges föräldrar på förstklassig lördagsmat (iaf om man varit i Egypten i en vecka!) - Stuvade makaroner & Falukorv!

:)

///Gana

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0