VI blir så trötta.

VI, som självklart är manliga män, kan inte förstå den motsträvighet som finns i dagens unga tjejer. Nu sitter Hanna här i soffan mitt emot och har mage att vägra blanda saft när VI, manliga män, vill ha vår jordgubbssaft halvt genomskinlig med isbitar i. Tror kvinnan att saften kommer blanda sig själv?

Ytterliggare personer, kommer inte nämna namn eftersom vi är gentlemän [se kommentarer], har hört av sig via msn, som vi också självklart kapat, och vågat påstå att kvinnan inte endast finns till för att tillgodose mannens behov. VI ställer oss frågande till detta. Dock skyller vi inte på dagens unga tjejer utan mer på dessas föräldrar som skulle tagit sitt ansvar i tidig ålder och präntat in i sina tonårsdöttrar att mannen är den som SKA lydas, utan att ifrågasätta.

Nu sitter VI här i soffan, svettiga, manliga, fortfarande i jobbe-kläder och inte ens en fotmassage kan hon den dära ställa upp på. Det är beklagligt, ytterst beklagligt måste VI säga.

VI kommer återkomma under kvällen om inte upprättelse sker. Och det måste ske, vart är vår värld annars på väg? Svara på det om ni kan. VI kan då definitivt inte.

// De besvikna kaparna.


Kommentarer
Postat av: Anonym

VI andra..kvinnor.. Hade redan från början räknat ut att "NI" är av de manliga könet.. Ni vet inte vilken kontroll över er som vi besitter. Å de kanske är lika bra så.. Ni skulle bli så ledsna då..och då skulle de inte vara svett som rann från ögonen.. De kan jag lova!

2008-10-30 @ 20:53:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0