Kapad blogg!

Äntligen har den galna Gana övermannats och VI har tagit kontrollen över hennes blogg och på så sätt hennes liv.

VI kommer från och med nu att styra denna blogg (och hennes liv). Alla kommentarer kommer raderas och den som försöker inkräkta på denna kapning kommer arkebuseras. Eller något värre. VI kan i dagsläget inte säga när den galna Gana (luremusen) återfår kontrollen över dennas blogg. Nu till viktigare saker.

Sune-Macks [Suuune-Max] har på sista tiden visat sig oftare och oftare. Den allmänna uppfattningen är att han har blivit modigare men enligt säkra källor har han käkat en ansenlig mängd Dubbel-Dusch (grön) som kan ha muterat Sune-Macks till något mycket mycket värre. Vad detta kan vara återstår att se.

Dagens mysterium!
Varför tinade ingen muffins idag? Det levererades helt underbara "choco choco"-muffins som nu ligger i frysen och skriker efter att få hamna i VÅRA magar. Självklart är det luremusens fel. Vem annars? Hoppas det blir bättring imorgon annars får VI säga till Direktör Åslund.

VI har hört att bilder är populärt på bloggar men kommer inte att falla för grupptrycket. VI står upp mot patriarkatet. Just say NO.

Detta får vara allt för idag men det kan vara så att VI är tillbaka imorgon om inte husmusen fått kontroll över sin blogg igen. Vilket är högst osannolikt om hon inte drar till med nåt högfrekvensskrik som spränger samtliga trumhinnor i bygget.

Förresten, någon läsare som kan förklara vad "SKOTT" är föt nåt som Hanna babblar om dagligen? Verkar vara ett läroverk av någon sort men ingen här förstår vad den lilla blonda flickan menar... // frågande.

Tack och hej, leverpastej.

//Kaparna (ja, i plural)


Kommentarer
Postat av: Anonym

luremus..

här i hemsedal är de inge vidare har ja förstått..men de är lite så ja jobbar oxå:P

2008-10-30 @ 20:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0